+1-888-123-1234 info@blizzz.nl

Menu
Oplossingen Muggen

Zelfs met de originele en zeer effectieve BliZzz Muggenval is de locatie bepalend voor het succes – experimenteer hiermee voor optimaal vangplezier.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Bovenin de BliZzz Muggenval zit een lamp die UV-licht produceert met een bepaalde golflengte. Het licht komt op een met Titaan Dioxide (TiO2) verrijkte plaat en door de Kathaliserende werking die hierdoor optreedt wordt Kooldioxide (CO2) geproduceerd. De Kooldioxide is volkomen veilig, ongevaarlijk voor mens en dier en de geproduceerde hoeveelheid is gelijk aan die van een mens. BESTEL

Met deze Kooldioxide worden de muggen onweerstaanbaar aangetrokken, het UV licht en de warmte zorgen alleen voor extra attentie. De muggen naderen de val, zij vliegen naar het licht en worden aan de bovenzijde door de luchtstroom – welke door de ventilator wordt geproduceerd – naar binnen gezogen. Hier komen ze uiteindelijk in een opvangbak, waaruit zij niet meer kunnen ontsnappen. Hier sterven zij door uitputting – zonder chemicaliën, zonder viezigheid of rommel. Door de opvangbak een kwart-slag te draaien, kan deze eenvoudig worden geleegd. De originele BliZzz Muggenval vangt niet alleen muggen, maar zuivert ook de omgeving van hinderlijke geuren en creeert hiermee een prettige leefomgeving.
100309
De muggenval is ontworpen om 24 uur per dag/7 dagen per week zijn werk te doen. Het enige wat aan slijtage ondergevig is, zijn de twee UV lampen – welke simpel zijn te vervangen. Raadpleeg uw verkooppunt voor deze lampen of stuur ons een mail. De plaat boven de UV lamp is opgedampt met Titaan Dioxide (TiO2) – een natuurlijk oxide wat al in 1968 is toegelaten door de FDA als toevoeging in voedsel. TiO2 wordt bijvoorbeeld toegevoegd aan Chocolade en is volkomen veilig voor het lichaam van mens, dier en kinderen. De TiO2 en katalyserende werking van de BliZzz Muggenval zijn constant. Hun werking of effectiviteit verandert niet en wordt ook gedurende het gebruik niet minder. Zelfs wanneer de lamp niet aan staat, is licht van de zon of een andere lichtbron (bijvoorbeeld een brandende lamp) al voldoende om hinderlijke geuren zoals sigarettenrook te verwijderen en de omgevingslucht te zuiveren De BliZzz Muggenval is uiterst effectief in een omgeving zoals de slaapkamer, huiskamer, restaurants, (groot)keuken en etalages. Overal waar muggen verblijven of zich verstoppen – ook op uw terras of in de kelder.

Realiseer u dat u met 1 muggenval niet verschillende kamers en verdiepingen kunt beschermen. Plaats hem in zo’n geval op de overloop of in een ruimte waar andere ruimte’s op uit komen. Wanneer hij buiten wordt toegepast, realiseer u dan dat het bereik wordt gereduceerd door windstromen – plaats in zo’n geval meerdere vallen. De muggenval is spatwaterdicht, maar kan niet tegen stromende regen. Hang hem op aan de bijgeleverde kunststof ketting, waardoor hij recht hangt en zo effectief mogelijk zijn werk kan doen, terwijl u ongestoord van een mugvrije omgeving kunt genieten.

Specificaties:

  • Afmeting – Diameter 24 cm X Hoogte 30 cm
  • Vermogen – 220 Volt / 28Watt – ook verkrijgbaar in 110 Volt
  • Snoerlengte – 2,20 meter / snoerloos
  • Gewicht – 1,8 kilo, inclusief verpakking en onderhoudsset
  • Effectief bereik – ca.100 m2
  • Levering inclusief Nederlandse gebruiksaanwijzing
  • 1 jaar volledige omruil-garantie