+1-888-123-1234 info@blizzz.nl

Menu
NIEUWE PRODUCTEN

De BliZzz Megatrap voor een hele zomer MOEITELOOS MEGA veel vliegen vangen

Als de buren niets aan vliegenbestrijding doen is het lastig om zelf de populatie drastisch terug te dringen. Daarom hebben wij nu een nieuw product: de BliZzz Megatrap. Hiermee kunt u een hele zomer MOEITELOOS MEGA veel vliegen vangen.

BliZzz: Natuurlijk insecten bestrijden !

BESTEL DE MEGATRAP HIER
100280

Hoe werkt de BliZzz Megatrap ?

Bekijk het filmpje op YouTube:

http://www.youtube.com/watch?v=NWPxuqcw-JM

Het uit Nieuw Zeeland afkomstige ontwerp bestaat uit een windvanger (zie foto hieronder) en een reservoir met super lokstof. Het enige wat u hoeft te doen is de lokstof mengen met water en deze de eerste week goed doorroeren. Hierna is de Megatrap klaar voor een heel seizoen vliegen vangen. Het is wel aan te raden af en toe met een gieter een kleine hoeveelheid water bij te voegen.

Omschrijving vangsysteem

Naast de opening zit een relatief groot tussenstuk van 70mm waar de vliegen op kunnen landen, hier kunnen ze eenvoudig op gaan zitten.

Door het UNIEKE ontwerp van de opening komt er een grote hoeveelheid van de geur(lokstof) naar buiten en tevens kunnen gevangen vliegen lang in leven blijven door de frisse lucht zonder dat zij kunnen ontsnappen.

De gevangen vliegen produceren feromonen, zgn. lokstoffen voor communicatie en voortplanting, waardoor er weer meer vliegen aangetrokken worden.

BliZzz Megatrap voor het moeiteloos vangen van grote hoeveelheden vliegen.

Het rechtopstaande deel –de windvanger- staat in een hoek van 90º ten opzicht van de wind.

Door de beweging van de buitenlucht, welke tegen de windvanger aankomt, ontstaat er een draaiing in de luchtstroom waardoor er meer geur uit de vliegenval omhoog komt.

>100281

De fitting is gemaakt van polycarbonate met een UV beschermlaag voor sterkte en duurzaamheid.

De BliZzz Megatrap wordt geleverd incl. krachtige lokstof.

Ontworpen door BliZzz B.V. The Netherlands. www.blizzz.nl